Acceleradora Ebre up

Primer networking Acceleradora Ebre Up

 

 

 

 

 

Considerem important en el marc de l'acceleradora EbreUp, a més de la formació i del mentoratge, la interactuació de les startups amb el món exterior a la pròpia acceleradora: possibles clients, proveïdors, partners, inversors, etc que puguin conèixer els 10 projectes, que en puguin opinar. En general, que hi puguin aportar.

Considerem que podeu aportar el vostre punt de vista, la vostra professionalitat, la vostra expertesa en camps com la sanitat, o l’alimentació (oli, vi i taronges), o la telefonia, o les telecomunicacions, la cosmètica natural, etc. Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència.

Es portarà a terme el di a09/03/18 de 10h-12h15 a les instal.lacions de l'acceleradora: viver empreses Tortosa

 

Inauguració primera acceleradora a Terres de l'Ebre, Ebre up, liderada per Diputació de Tarragona i col.laborant Cambra Comerç Tortosa, URV Emprèn i Viver Empreses Tortosa

10 Startups


VÈRTEX COMUNICACIÓ: Agència de Comunicació integral.

AXYT CONSULTORIA: Empresa dedicada a la gestió de comunitats de propietaris, assessorament fiscal, comptable i laboral.

GLOBALS DESIGN & DEVELOPMENT: Empresa dedicada a la comunicació a través del disseny gràfic, la programació informàtica i el màrqueting.

EQUIPO MADERA: Empresa que treballa la fusta d'una manera innovadora.

COMERCIAL AZ AZEYTUN: Empresa dedicada a la producció d'olis d'oliva verge de les varietats arbequina i empeltre.

NATUREBRE EXPORT: Empresa dedicada a la producció, manipulació i exportació de cítrics. Compten amb 150 pagesos associats i exporten a Alemanya, França i Països de l'Est i Escandinaus.

TREEMATERNITY: Empresa que ha desenvolupat i patentat un producte per a l'assistència a l'embaràs i al part.

ESPAI HARUNA: Empresa que disposa d'una Ecobotiga i que promou tallers, classes i teràpies naturals i holístiques per a la salut.

CELLER ARRUFÍ: Celler ecològic que conrea les seves pròpies vinyes. Ja exporta a diversos països d'Europa.

MÉS QUE MÒBIL: Empresa que ofereix un servei global de reparació i assessorament en telefonia mòbil. 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


El viver d'empreses de Tortosa participa en l'impuls de l'acceleradora Ebre up, per a la creació d'empreses emergents

L'acceleradora d'empreses oferirà un programa d'acompanyament, de vuit mesos de durada, adreçat a deu start up de les Terres de l'Ebre. El període d'inscripció de les empreses que vulguin formar part del programa ja és obert a les Terres de l'Ebre.. En la selecció d'empreses es valorarà que la idea de negoci sigui innovadora, que el seu producte o servei ja facturi, que tingui una visió internacional o que es treballi amb les xarxes de comunicació actual.

Cada start up tindrà a la seva disposició a un grup de persones especialitzades en gestió empresarial que desenvoluparan accions d’assessoraments individualitzades, de mentoring i transferència de coneixement, fins a un total de 25 hores. A més, disposaran de 120 hores de formació d'experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments econòmicofinancers, fonts de finançament, màrqueting, gestió del factor humà, internacionalització, dimensió tech de l'empresa, aspectes legals, eines de comunicació i presentació de projectes. 

'Ebre Up' compta amb el suport d'ACCIÓ de la Generalitat. Les entitats que hi participen són el Viver d'Empreses de Tortosa, la Cambra de Comerç de Tortosa i també URV Emprèn.

La seu de l' 'Ebre Up' estarà situada al Viver d'Empreses de Tortosa, a la carretera de la Nova Estació.

Notícia Diputació Tarragona

Notícia diari digital Ebredigital